homestay port dickson, telok kemang, homestay, port dickson, taman intan perdana, homestay muslim, homestay keluarga islam, berkelah, pantai teluk kemang, pantai, Ocean View Resort, Ancasa Resort, pantai Sri Purnama, Ostrich Farm Port Dickson, alat penghawa dingin, set sofa, peti ais, meja makan, TV, katil, almari, cerek elektrik, pinggan mangkuk, tuala mandi, sabun mandi, tikar sejadah, Hari Jumaat, Sabtu, Ahad, Cuti Umum, Cuti Sekolah, Kelepasan Am, Perayaan, Isnin, Selasa, Rabu, Khamis, No 3, Jalan 1/12, Taman Intan Perdana, 71050 Sirusa, Port Dickson, Negeri Sembilan, Teres 3 Bilik, 2 bilik air, Dataran Teluk Kemang
user-avatar
Today is Thursday
Thursday, 31 July 2014

 

Selamat Datang

Selamat Datang ke Laman Web Homestay Port Dickson

Terlebih dahulu kami mengucapkan selamat datang kepada tuan/puan ke laman blog kami.

Laman ini bertujuan untuk memberikan kemudahan dan maklumat yang lengkap tentang kemudahan homestay yang kami tawarkan semasa anda merancang untuk bercuti ke Port Dickson. Secara amnya, perkhidmatan yang kami tawarkan ialah homestay, dimana tuan/puan boleh tidur, berehat, bermalam, memasak dan sebagainya seperti mana berada di rumah sendiri. Kami tidak menawarkan pakej pelancongan seperti perkhidmatan membawa tuan/puan ke tempat-tempat yang menarik di Port Dickson.

Tuan/Puan perlu merancang percutian tuan/puan ke Port Dickson agar percutian ini benar-benar terisi dan memberikan satu pengalaman percutian yang menarik. Percutian di Port Dickson tidak bermaksud mandi di pantai semata-mata, yang sebenarnya begitu banyak lagi lokasi yang perlu dilawati di Port Dickson ini. Adalah ‘rugi’ sekiranya tuan/puan tidak betul-betul merancang aktiviti tuan/puan dengan sepenuhnya, apatah lagi tuan/puan datang dari lokasi yang jauh dari Port Dickson.

Laman Web kami dibuat dalam bentuk blog yang kurang formal untuk memudahkan tuan/puan berinteraksi dengan kami, memberikan pandangan dan sebagainya. Silalah tuan/puan berinteraksi dengan kami dengan memberikan komen yang boleh dikongsi dan diperbincangkan bersama. Sekiranya tuan/puan memerlukan rawatan perubatan, tuan/puan juga boleh mengunjungi Klinik Dr Azmi di Linggi dan Senawang. Terima kasih.

 

Dr Azmi bin Majid

 

Be Sociable, Share!

99 Comments »

  1. Rozita Binti Zakaria says:

    Saya bercadang untuk ke Port Dickson pada 22-01-2012 bersama dgn kawan saya. Means 2dewasa, 5 kanak-kanak.

  2. Mama Liya says:

    Saya bercadang utk bercuti di tepi laut dgn anak-anak pada 28-29/7/2012. Saiz family – 5 dewasa, 2 kanak2.
    Berapa caj homestay yg available?

  3. Kumaran @ mama cyang says:

    Saya bercadang untuk ke port dikson pada 04.05 – 05.05 .13 ..sabtu pagi check in – ahd ptng check out…brpe kos homestay yek…adakah makanan yg sediakan dr pg – mlm…..

  4. Sathiyavani says:

    Saya bercadang bercuti di port dikson pada 15/11/2012-18/11/2012. 8 dewasa sahaja. ingin masak sendiri. Brp kos homestay dan di mana serta perlukan homestay yang berdekatan dengan laut!!!

  5. AZILAH says:

    saya nak tahu berapakah harga homestay untuk 1 malam & ada berapa bilik?

  6. habibah says:

    kalau anak saya dan kwn-kwn lebih kurang 20 orang nak sewa homestay dr boleh ke?
    tarikh : check in 28.12.12 3.00 petang, check out 30.12.12 tgh

  7. suhaimi says:

    Saya bercadang bercuti di port dikson pada 23/11/2012-25/11/2012. 10 dewasa 4 kanak-kanak. ingin masak sendiri. Brp kos homestay dan di mana serta perlukan homestay yang berdekatan dengan laut!!!

  8. Anida Bt Ayub says:

    Saya bercadang brcuti di PD pada 12/11/12 -13/11/12.8 dewasa 3 kanak-kanak.
    Ingin masak sendiri.Berapa kos homestay dan di mana…Kalau boleh saya nak homestay yang berdekatan dengan laut….terima kasih

  9. Sangkar says:

    Saya nak homestay berdekatan dengan laut. Kami seramai 40 orang ingin bermalam pada hari 22 December 2012. Tolong bagi saya information secepat mungkin. Terima Kasih.

  10. rashidi says:

    Saya bercadang ingin bercuti pada 15/12/2012, 1 malam sahaja.kami ingin homestay berdekatan dengan laut.sila bagi info lanjut dengan segera termasuk harga..tq

  11. hanizan tahar says:

    Ingin mendapatkan homestay yg berdekatan dengan laut, utk satu malam. Tarikh cadangan antara 12 ke 16 Dis 2012. Lebih kurang 6 family, minta info lanjut dan harga sekali, tq.

  12. Normala says:

    Ingin mendapatkan homestay/banglow yg berdekatan dengan laut / yg mempunyai swimingpool, utk satu malam. Mempunyai kemudahan untuk memasak dan BBQ. Tarikh 15 dan 16 Dis 2012. Lebih kurang 25 orang, minta info lanjut dan harga sekali, tq.

  13. Nabilah says:

    Salam. Keluarga kami ingin mengadakan “Hari Keluarga” pada 08/12/2012 (Sabtu) hingga 09/12/2012 (Ahad) ini. 13 buah keluarga yang terlibat iaitu seramai 52 orang (kanak-kanak & dewasa). Harap pihak tuan dapat memberikan senarai harga untuk penginapan dan kemudahan yang disediakan termasuk BBQ. Oleh kerana kami kesuntukan masa diharap pihak tuan dapat memberikan jawapan segera. Terima Kasih.

  14. rose says:

    Saya bercadang brcuti di teluk kemang pada 19/01/13 -20/01/2013 .12 dewasa 7 kanak-kanak.
    Ingin masak sendiri.dan nak ada laman yg sedikit luas utk wat bbq.Berapa kos homestay dan di mana…Kalau boleh saya nak homestay yang berdekatan dengan laut….terima kasih

  15. shiro says:

    saya bercadang untuk mendapatkan homestay yang dekat dengan pantai & PUSASDA. Ingin menginap 1 malam pada 16/12/12 (checkout 17/12/12) – untuk 4 orang

  16. Nurul huda lyana says:

    Saya brcadang nk brcti di PD pd 26/1/2013-28/1/2013.sya nk tmpt yg bleh msk sndri dan kwsan bleh wat bbq.sya jg nk yg brdkatan dgn laut.brp kdar swa.no tel sya 0129279226. Trime ksh

  17. shiela says:

    saya bercadag nk bercuti di n9 pd 19-21/1/2013….sya nk tmpt yg blh wat bbq sert blh memask n berdekatan dgn lau,,,brpe kadar byran,,,tq

  18. shiela says:

    saya bercadag nk bercuti di n9 pd 19-21/1/2013….sya nk tmpt yg blh wat bbq sert blh memask n berdekatan dgn laut,,,brpe kadar byran,,,tq

  19. MUHAMMAD ZAHRIN JAAFAR says:

    Salam.. saya ingin bertanyakan mengenai tempahan homestay untuk 3 hari 2 malam pada 28,29 dan 30 disember 2012 berapa harga yang dikenakan. Total penghuni seramai 15 orang.

  20. Norlaila says:

    saya bercadang ke PD untuk 2 hari 1 malam. Tarikh antara 23hb dis hingga 26hb Dis 2012.
    Ada cadangan?

  21. As says:

    Assalammualaikum. Saya perlukan tempat penginapan di Port Dickson pada 15-16 Disember 2012 berhampiran PUSASDA untuk 5 orang dewasa iaitu ibu bapa dan keluarga saya. TQ

  22. joyce says:

    I would like to book for 24th and 25th. How much is the cost. thanks

  23. saye nak tanye tentang aktiviti dkat sini untuk student universiti,boleh tak nak tau ade x pakej untuk student universiti. 2hari satu malam.

  24. Ainaa KZ says:

    Assalam. Saya pelajar UIA Gombak, akan menjalankan ‘training’ di bawah seliaan Kelab Semaian Budi (SENDI) di Port Dickson pada 14 – 16 Jan 2013. Kami sedang mencari 2 buah rumah untuk 30 peserta lelaki dan perempuan. Bajet kami untuk kedua-dua rumah tersebut, di bawah rm1000. Kami juga inginkan rumah yang mempunyai dapur dan peralatan memasak kerana kami akan memasak atau sekurang-kurangnya rumah tersebut berdekatan dengan gerai makanan. Sekiranya dapat, kedua-dua tersebut bersebelahan/berdekatan antara satu sama lain dan juga berhampiran dengan laut. Boleh hubungi saya di talian 0197546021 atau ‘President’ Kelab SENDI, Firdaus Yahya, 0192456841. Terima kasih.

  25. joyce says:

    please call me 0142329118 joy thanks

  26. NORALIZA BINTI ADZHARI says:

    assalamualaikum,saya ingin bertanya mengenai homestay ini.dimana lokasi nya.berdekatan dengan teluk kemang tak?saya bersama officemate seramai 8 orang akan bercuti n bermalam 2D1N di teluk kemang pada 25/01/2013..tolong balas msj ini.

  27. mohd fikhri says:

    saye ingin bercuti bersama kawan2 pada 19-20 january 2013..saye imgin menempah homestay yg boleh memuatkan lbh dri 10 orang saye harap pihak tuan dapat memberi kerjasama secepat yang mungkin.di sini saye meningalkan no telefon saye 0179935314

  28. Norhidayah says:

    Assalamualaiku..

    Sy bercadang buat family day (10 dewasa+5 kanak2) di port dickson. Sy mencari homestay di port dickson yang menyediakan tempat untuk BBQ dan berdekatan pantai. Any suggestion? Harap dapat maklumat dengan kadar segera.

    Terima kasih. Wslm.

  29. fazlina says:

    saya ingin bertanya mengenai homestay ini. saya dan keluarga akan bercuti ke PD pada 2 dan 3 Feb 2013.diharap pihak tuan/puan dpt memberi maklum balas mengenainya secepat yang mungkin. TQ..pm/wassup 0193026437

  30. hanim says:

    saya hanim dr pahang ingin menginap di home stay en pada 11 – 13 Feb 2013, berapa bayaran satu malam, dan kemudahan yang disediakan?terima kasih.
    0143675633 (hanim)

  31. razak says:

    asallammualaikum tuan,saya dan sahabat akan ke pd pada ,2dan3 febuary ni,boleh dapatkan homstey yang dekat dengan pantai,kami akam buat famly day dan akan bermalam ,bagaimana dan homstey tuan berada di lokasi sebelah mana ,

  32. cikgu sadiq says:

    Assalamualaiku..

    Sy bercadang buat family day (9 dewasa+2 kanak2) di port dickson. Sy mencari homestay di port dickson yang menyediakan tempat untuk BBQ dan berdekatan pantai. Any suggestion? Harap dapat maklumat dengan kadar segera.tarikh hendak masuk 9 dan 10 haribulan 2 2013(sabtu dan ahad)

    Terima kasih. Wslm.0194151859

  33. SITI MUSLIMAH BINTI AHMAD SHAHIDON says:

    mohon pertanyaan…ada kekosongan homestay pada 15 hingga 16/2/2013. Maklumbalas segera.

  34. hjh jun hussin says:

    assalamualaikum,

    Saya dan keluarga ingin ke PD pada ahad 10/2/13 hingga 12/2/13 bersama keluarga 5 dewasa dan 1 kanak2. kami dari Ng. Sembilan juga. harap dapat jawapan segera dan kadar bayarannya.

    t. kasih

  35. azeli says:

    23/03 ada tempat BBQ …

  36. norlela says:

    saya ingin mengadakan family day pada 21/4/2013 dan 22/4/2013 seramai 15 orang
    berapa bayarannya.

  37. Roquia Haq says:

    Homestay in PD needed for students with very limited budget – please advise

  38. aby says:

    saye nk tnye kalau homestay berape ye utuk 3 hari..kami dtg dgn knvoi bdk2 moto..

  39. azie says:

    saye bercadang nk bercuti di PD pd besok iaitu 23 mac 2013 dan blk pada isnin 25 mac 2013,ada lagi tak homestay yg kosong dan brp harganye..

  40. ayam says:

    saya bercadang untuk bercuti bersama rakan pada 13 dan 14 mac 2013.saiz ialah 20 orang. lokasi berhampiran pantai.ada lagi?dan berapa harganya?

  41. Lieya says:

    sy bercadang nk bercuti dgn family raye nie di PD, sy nk apartment or homestay 3 bilik n dekat pantai utk BBQ.berapa harga sewa klu 2H1M & 3H2M…

  42. celia says:

    if we want to do a student trip want to get lowest price on leave we can get about how much per night? we can do barbeque beside the beach at night? the date is about 28/29 may like this..thank you..

  43. FARAIDANA says:

    Sy mencari homestay di port dickson yang menyediakan tempat untuk BBQ dan berdekatan pantai yang bole bermandi-manda.Tarikh hendak masuk 25May-26May2013(2Hari 1Malam) bersama keluarga 8orang. Harap dapat maklumat dengan kadar segera.

    Terima Kasih

  44. Ahmad Rizal says:

    Saya mencari homestay 1 family 5 org anak pada 24/05/2013 area port dickson.

    Terima Kasih.

  45. nurul says:

    sy nk book untuk check in sabtu n check out ahad minggu ni..
    0136487898-kalo ade kosong boleh hubungi sy or email.

    tq

  46. siti ibrah says:

    Boleh sy tahu harga utk semalam??

  47. MANSOR says:

    HOMESTAY MURAH UNTUK DIDIAMI

  48. aisyah says:

    sy nak homestay untok 6 orang…. berdekatan dgn laut…. 29/6 – 1/7… boleh bg hargenye??? tq

  49. shahrul says:

    Salam En Azmi
    tarikh – 06-07jul2013
    – 02 hari 01 malam
    tetamu – 10 dewasa dan 05 kanak-kanak
    harga – berapa ? jika berpatutan kami akan extand next day 08jul13
    jumlah
    bilik – berapa ?
    BBQ set- disediakan atau kami perlu bawa sendiri ?
    bayaran – bagaimana ?
    swiming
    pool – disediakan @ tidak ?
    tel no – 012-6656166 shahrul @ email

  50. mimi rahman says:

    salam,
    saya sdg cari homestay tepi pantai untuk 20 org pada 30,31 ogos dan 1 sept 2013 untuk percutian keluarga..boleh email sy harga n kemudahan yg disediakan..
    tq

  51. Abdul Hakim says:

    Kami nak book penginapan bungalow untuk keluarga. Satu hari shj, iaitu sehari sebelum Hari Raya (7hb Ogos 2013) check-out pada hari raya pertama (8hb Ogos).

  52. sani abd aziz says:

    saya ingin ke booking homestay tepi laut..boleh bbq kalau ada..dekat dgn pantai teluk kemang @ mana2 yg berhampiran..2 hari 2 malam..tarikh 1-2-3hb disember 2013..3 family lebih kurg 7 dewasa 12 kanak-kanak..
    boleh email saya atau sms ke 0195624114

  53. letchmi says:

    saya bercadang untuk bercuti bersama rakan pada 14 dan 15 sept 2013.saiz ialah 20 orang. lokasi tepi pantai atau hampiran laut .BBQ KLU BOLEH ADA… ada lagi?dan berapa harganya? 14sept ptg pkl 5 checkin. 15sept ptg pkl 5 checkout. tolong reply secepat mungkin.. thank you.

  54. hassan says:

    salam.. saya sedang mencari homestay untuk 7 orang pada 1 sept. ada lagi ke tidak? 1 sept tu myb check
    in pada waktu petang.. masih ada lagi ke tidak dan berape harganya… thank you.. 013-9278582

  55. ima says:

    sy nak tahu detail psl homestay ni. 0129299215. thank you.

  56. dee says:

    sy sedang mencari homestay utk famili day bulan disember nti…anggaran 30 orng trmasuk kanak-kanak..pls reply utk maklumat lanjut tq

  57. aisyah says:

    saya tengah cari homestay bagi cuti sekolah bulan 12 ni untuk 30 orang. 2 hari 1 malam sahaja, pls reply

  58. Nursalwana says:

    Salam En Azmi
    tarikh – 06-08 DEC 2013
    – 03 hari 02 malam
    tetamu – dlm 60 orang
    harga – berapa ? jika berpatutan kami akan extand next day 6,7,8hb 12.2013
    jumlah
    bilik – berapa ?
    BBQ set- disediakan atau kami perlu bawa sendiri ?
    bayaran – bagaimana ?
    swiming pool – disediakan @ tidak ?
    nak berdekatan dgn pantai utk senang nak buat hari keluarga
    cal me wanda…0173857041

  59. atie says:

    salam en azmi.saya nk buat family day pd 14,15,16 haribulan oktober 2013. tlg hubungi saya untuk saya dapat kan maklumat dari pihak tuan .tq 0124803039

  60. masfauzi says:

    assalamualaikum. dr azmi, saya ingin chalet yg berdekatan atau mnghadap laut, berdekatan dengan pantai, terdapat kawasan utk bbq n aktiviti di pantai, ad swimming pool @ x,, tarikh adlh pada 26&27hb 10 2013,seramai dlm 20org sila hbungi saya 0132113348

  61. Anna says:

    Saya nak booking untuk 26 dan 27 Oktober 2013…. boleh saya tahu rate n masing ada kekosongan?

  62. lan says:

    saya nak booking homestay yg menghadap laut PD .boleh tahu brapa harganya..sila email sy atau call 0122517982

  63. Hamidah says:

    Saya perlu kan homestay di PD yang boleh jalan kaki (walking distance) untuk mandi laut, utk 50 orang pelajar & 2 keluarga guru. check in 16/11/13, check out 18/11/13. Tolong hubungi saya.

  64. mohamad rabani says:

    Salam en.Azmi. Kami merancang untuk mengadakan aktiviti hari keluarga pada tarikh 7 dan 8hb December 2013.kami sedang mencari homestay yang ada swimming pool,berdekatan pantai,ada padang untuk sukaneka dan tempat parking yang luas.kehadiran keluarga termasuk anak2 dan cucu dalam 60 orang.cadangan pada sebelah malam kami nak buat BBQ.Sila maklum balas.mahal sedikit tak apa,asalkan selesa.terima kasih.

  65. Zatul Iffah says:

    Salam en.Azmi. Kami merancang untuk mengadakan aktiviti hari keluarga pada tarikh 9,10 dan 11hb December 2013.kami sedang mencari homestay yang ada swimming pool,berdekatan pantai, tempat parking yang luas dan boleh buat BBQ pada sebelah malamnya.kehadiran lebih kurang dalam 20 orang.boleh hubungi saya di nombor 017-7082748.terima kasih.

  66. Suhaili Samudin says:

    Salam…En Azmi, kami mencari homestay yang berdekatan dengan pantai, tempat parking yang luas..dan boleh buat BBQ pd sebelah malam nya. kehadiran dewasa dalam 11 orang dan kanak2 10 org..boleh hubungi saya di nombor 019-6600117. terima kasih.

  67. Khairuzah Sulaiman says:

    Assalam Dr,

    Check in 24hb Dec – Check out 26hb Dec 2013 untuk 15org.Berapa kos>

    TQ

  68. Khairuzah Sulaiman says:

    Kalau still available pls contact my hp 0125540809

  69. nurul shaheera bt shahrul kamal says:

    Salam.. kami sekeluarga mrancang untuk pergi bercuti ke port dickson pada 21/12/2013 dan 22/12/2013. kami bercadang untuk menyewa homestay dr Azmi. oleh itu,saya ingin mengetahui dengan lebih lanjut tentang homestay trsebut dan berapa sewa untuk satu malam. jika masih trdapat kekosongan sila hubungi saya di 016-9789624. :) asap

  70. yvonne says:

    Saya ingat nak pergi port dickson pada 1hb Feb 2014 hingga 3hb, 2 orang besar dan 2 anak. Kami sedang mencari homestay yang ada swimming pool, boleh BBQ dan dekat pantai. Terima kasih.

  71. Hafizah says:

    Saya ingin bercuti dengan keluarga pada 7-8hb Feb 14 seramai lebih kurang 30 org.. kami ingin homestay berdekatan pantai dengan barang2 BBQ.. info sy di 0132039869

  72. Faizakiah Kassim says:

    Saya ingin bercuti dengan keluarga pada 27 – 29 Disember 2013, 6 orang dewasa. Kami sedang mencari homestay yang ada swimming pool, boleh BBQ dan dekat pantai. Jika masih terdapat kekosongan sila hubungi saya di talian 06-7995114.

  73. RUBY says:

    saya ingin bercuti ke pd bersama keluarga(7org termasuk 4 anak).minggu hadapan mungkin 26 dec 2013. kami prefer homestay.ada cadangan

  74. nurul mazirah says:

    salam.en azmi,
    saya perlukan homestay utk 2 hari 1 malam.
    utk 8 dewasa 3 kanak2.
    pada 18 dan 19 January 2014
    dan boleh wat bbq
    tolong info saya

  75. agnes says:

    hai nama saya ialah agnes….sorry iam looking for one house 4 rooms…or 3 rooms for 16-20 people staying on 31/1/2014- 1/2/2014

    contact no 019 2820491

  76. salam sejahtera,
    kami bercadang bercuti di PD dari 30Jan 2014 hingga 1Feb 2014. mohon dptkan homestay bajet rendah 2 bilik utk 2 keluarga.
    kedudukan homestay hendaknya berjalan kaki sahaja dari pantai.terima kasih

  77. Miemsuia says:

    Assalamualaikum,
    Salam persahabatan dari kami warga homestay miemsuia…

    Semoga maju jaya kepada Tuan.

  78. Pn Khadijah says:

    Salam..

    Saya perlukan homestay:
    1) check in 31hb Jan (Jumaat) dan check out 2hb Feb (Ahad): 3 hari, 2 mlm
    2) rumah 2 bilik pun memadai asalkan ada kemudahan air-cond
    3) ada dapur dengan kemudahan memasak
    4) dekat dengan Sri Malaysia dan Avillion (dekat dengan rumah saudara)
    5) budget bawah RM150 (neg) untuk satu malam

    Mohon feedback melalui sms 012-9113913 paling lewat jam 5ptg 29hb Jan (Rabu)
    Terima kasih

  79. MOHD KHOZZIAR says:

    kami dari p.pinang. bercadang mencari homestay di port dickson
    tarikh : 5 April check in/ 6 April check out
    jumlah : 35 orang
    mohon sebutharga segera dan boleh hubungi saya : 012-5003069. atau e-mail.

  80. wan says:

    sy perlukan homestay untuk family yang datang bagi majlis pernikahan dan perkahwinan..
    check in : 12/9/2014
    check out : 14/9/2014
    kalo blh nak area telok kemang..
    mohon feedback ke email pls

  81. Noor Haris says:

    Assalamu’alaikum Tuan. saya mencari homestay berdekatan dengan pantai tempat perlancungan.
    Jika homestay Tuan berdekatan dgn area ini harap Tuan Email saya detail.

    Check in pada 23/3/14, Check out pada 25/3/14 (dua malam)

  82. aiman says:

    saya nak sewa untuk 3 hari 2 malam…28,29,30/3..7 dewasa

  83. aida says:

    saya nak sewa untuk 1 hari pada 29/3/2014- berape harga?

  84. zura says:

    saya ingin sewa pada 29/3 dan check out pada 30/3.blh sya tahu berapa hrga untuk 1 mlm ? wassap sya 0176113610

  85. fatimahwati binti sidek says:

    Dimana boleh saya dapatkan homestay murah di port dickson

  86. asma says:

    Salam, saya cari homestay utk 8 org dewasa 1 kanak2, cek in 10/5/14, cek out 11/5/14. berhampiran laut dan bole bbq. mohon whatsapp saya di +60174917291

  87. marina says:

    Salam..

    Saya perlukan homestay:
    1) check in 09hb mei (jumaat) dan check out 11hb mei(Ahad): 2hari, 2 mlm
    2) rumah 3 bilik pun memadai asalkan ada kemudahan air-cond
    3) ada dapur dengan kemudahan memasak
    4) dekat dengan pekan)
    5) budget bawah RM150 (neg) untuk satu malam

    • Diana says:

      Salam..
      Saya perlukan homestay:
      -Check in pd 14 jun(sabtu mlm) dan check out 15 jun (tghari or ptg ahad)
      -kalau boleh rumah 2 tgkat untuk bilangan dlm 13 org
      -Budget dlm 250 – 300
      -Berdekatan dgn pantai

  88. Diana says:

    Salam..
    Saya perlukan homestay:
    -Check in pd 14 jun(sabtu mlm) dan check out 15 jun (tghari or ptg ahad)
    -kalau boleh rumah 2 tgkat untuk bilangan dlm 13 org
    -Budget dlm 250 – 300
    -Berdekatan dgn pantai

  89. Puan Zuraidah says:

    Salam
    Anak saya perlukan homestay seperti berikut:
    1) Pelajar UiTM Seremban 3
    - 4 lelaki
    - 26 perempuan
    2) check-in Jumaat 20 June 2014 utk satu malam. Check-out Sabtu 21 June 2014
    3) sediakan BBQ utk 30 pelajar malam Jumaat selepas check-in
    4) berdekatan dengan pantai – walking distance
    5) berdekatan dengan gerai makan untuk sarapan pagi (hari Sabtu)

    Harap email kepada saya semua maklumat. Terima kasih.

  90. Paartiban says:

    Macam mane kalau nak contact?

  91. lakchu says:

    hi looking for home stay near beach port dikson around 30pax i looking like banglow house with swiming pool
    om check in 30/08/14 checkout on 31/08/14

  92. atiqah says:

    Assalam,
    sye memerlukan homestay yang berdekataan ngn laut / mepunyai kolam renang dan ade 3 bilik boleh muatkan seramai 20 org. Termasuk juga menpunyai tempat utk BBQ.. brapa utk 3 hari 2 malam.
    pada 6,7 & 8 hb 9 2014.

  93. praba says:

    saya memerlukan homestay / Banglow yang berdekatan dengan l/aut & mempunyai kolam renang berserta 3 bilik tidur yang boleh muatkan seramai 25 orang keatas (MINIMUM) pada 13/9/14 dan check out pada 14/9/14. berapa harga? 016-6534341 PRABA

  94. Hi there friends, how is everything, and what you want to say regarding this paragraph,
    in my view its in fact amazing in favor of me.

    my web blog :: root canal recovery Elk Grove

  95. Inspiring quest there. What happened after? Thanks!

    Look into my website; search engines

  96. Malar says:

    saya memerlukan homestay / Banglow yang berdekatan dengan laut Teluk Kemang & mempunyai kolam renang berserta 4 bilik tidur yang boleh muatkan seramai 25 orang pada 30/8 dan check out pada 31/8/14. mempunyai barang & tempat untuk BBQ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2014 Azmi Homestay Port Dickson @ Teluk Kemang All rights reserved - Mobile View - Powered by WordPress and Wallow - Have fun!